LVIA-suunnittelu

LVIA-suunnittelu huolellisesti ja hyvin tehtynä, sekä oikein valittu laitteisto, luovat rakennukseen laadukkaan sisäilman ja pienentävät huolto- ja ylläpitokustannuksia huomattavasti. Paloffin toiminta on keskittynyt LVIA-suunnitteluun sekä kohteiden paikalliseen LVIA-valvontaan ja rakennuttamis- sekä asiantuntijatehtäviin. Olemme tehneet LVIA-suunnittelua jo vuodesta 1982, ja pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito auttaa meitä löytämään kullekin rakennukselle parhaat ratkaisut. 

Tarjoamme asiakkaillemme uudis- ja saneerauskohteiden kokonaisvaltaisen LVIA-suunnittelun ja sähkösuunnittelun siihen liittyvine oheispalveluineen. Lisäksi teemme myös rakennusten LVI-valvontaa ja sähköteknistä valvontaa. Paloffilta saat myös rakennuttamis- ja konsultointitehtävät sekä hankesuunnittelut, kuntoarvioinnit ja tarvittavat energiaselvitykset. Paloffin LVIA-suunnittelu perustuu tietomallinnukseen, mikä mahdollistaa tarkat laite- ja putkistomittaukset. Tietomallintaminen tekee myös eri järjestelmien yhteensovittamisesta ja muuntelemisesta helppoa.

 

LVIA-suunnittelu erilaisiin kohteisiin

 

Paloffin asiakkaat koostuvat julkisesta sektorista sekä teollisuuden ja asuntorakentamisen aloista. Myös rakennusten kunnossapidosta vastaavat toimijat, yhtiöt ja yritykset ovat keskeisessä roolissa. Paloffin LVIA-suunnittelukohteita ovat olleet mm. terveysasemat, koulut, hotellit, huoltoasemat, jäähallit, erilaiset parkkihallit, ravintokeskukset, urheiluhallit, päiväkodit, hoitolaitokset, liikekeskukset ja toimistorakennukset, julkiset rakennukset ja asuinrakennukset.

 

LVI-suunnittelua ja LVI-valvontaa

 

Paloffilla panostamme erityisesti kustannus- ja energiatehokkaaseen suunnitteluun. Suunnittelemme vesi- ja viemärilaitteistot, lämmitysjärjestelmät, ilmastointijärjestelmät, jäähdytys- ja kylmälaitteistot sekä uusiutuvat lämpöjärjestelmät kuten maalämpö- ja aurinkoenergian. Saat meiltä myös LVI-kuntokartoituksen sekä suunnittelu- ja valvontapalvelut linjasaneerauksiin, käyttövesisaneerauksiin sekä viemärisaneerauksiin.

Ota yhteyttä

Marko Suolahti

Aluepäällikkö ins. (AMK)
LVIA-Valvoja (FISE)

LVIA-Suunnittelu ja Valvonta

044 210 0450
marko.suolahti@paloff.com

Ota yhteyttä

Janne Stenberg

Suunnittelupäällikkö

Sprinklerisuunnittelu

040 137 5141
janne.stenberg@paloff.com

Tiesitkö?
LVIA-suunnittelun ja sprinklerisuunnittelun pitää huomioida toinen toisensa, jotta järjestelmät toimivat kiinteistössä yhtenä kokonaisuutena. Siksi ne kannattaa tilata samalta taholta! Katso lisää sammutusjärjestelmien suunnittelusta.